VPS

Swamttert
Beiträge: 6
Registriert: Fr 15. Mär 2019, 19:21
Hat sich bedankt: 4 Mal

VPS

Beitrag von Swamttert » Fr 15. Mär 2019, 19:25

I bought a Linux VPS and downloaded the appropriate console executable to make it run. However what i get once i run the bot is this: Bild
First, i don't understand german but i know it says Accounts are missing from Acc.ini, but the accounts are there, in the same directory. And then i don't know how to start it. Any help is much appreciated.

UnknownDeveloper
Core Developer
Beiträge: 267
Registriert: Sa 19. Mai 2018, 15:59
Hat sich bedankt: 20 Mal
Danksagung erhalten: 63 Mal

Re: VPS

Beitrag von UnknownDeveloper » Fr 15. Mär 2019, 21:16

Please follow guides and post regarding Linux/raspberry in this forum :-)

Gesendet von meinem V2 Pro mit Tapatalk


Benutzeravatar
Robin
Administrator
Beiträge: 1484
Registriert: So 30. Jun 2013, 18:12
Wohnort: Rheinland-Pfalz
Hat sich bedankt: 232 Mal
Danksagung erhalten: 195 Mal

Re: VPS

Beitrag von Robin » Sa 16. Mär 2019, 10:07

Hi Swamttert,
that error looks a bit unusual, especially because it seems the Acc.ini was correctly placed and then got accidentally erased by the bot due to an error.
Which OS are you running and on which linux kernel version are you running it?
Also: Did you install the package "mono-runtime"? If so, which version? (Find out with mono --version)

Regards,
Robin
MFBot-Version Code-Zeilen In Dateien Letzte Version
MFBot 1.5.x 6485 1 Juli 2013
MFBot 2.x 14363 16 März 2014
MFBot 3.x 22095 36 März 2015
MFBot 4.x 55242 241 Juli 2018
MFBot 5.x 63000 351 Tbc

Swamttert
Beiträge: 6
Registriert: Fr 15. Mär 2019, 19:21
Hat sich bedankt: 4 Mal

Re: VPS

Beitrag von Swamttert » So 17. Mär 2019, 12:22

ArchLinux 64bit
I tried mono --version but it says "Mono: unknown command". I'm not an expert into this, that's why i'm asking you. I had to buy this VPS cause i can't run my pc 24/7.

Benutzeravatar
Robin
Administrator
Beiträge: 1484
Registriert: So 30. Jun 2013, 18:12
Wohnort: Rheinland-Pfalz
Hat sich bedankt: 232 Mal
Danksagung erhalten: 195 Mal

Re: VPS

Beitrag von Robin » So 17. Mär 2019, 12:49

Yeah, then you should really try installing the mono-runtime package before:

Code: Alles auswählen

sudo apt-get install mono-runtime -y

Regards,
Robin
MFBot-Version Code-Zeilen In Dateien Letzte Version
MFBot 1.5.x 6485 1 Juli 2013
MFBot 2.x 14363 16 März 2014
MFBot 3.x 22095 36 März 2015
MFBot 4.x 55242 241 Juli 2018
MFBot 5.x 63000 351 Tbc

Swamttert
Beiträge: 6
Registriert: Fr 15. Mär 2019, 19:21
Hat sich bedankt: 4 Mal

Re: VPS

Beitrag von Swamttert » So 17. Mär 2019, 13:01

apt-get command not found.
I tried it.. :/

Benutzeravatar
Robin
Administrator
Beiträge: 1484
Registriert: So 30. Jun 2013, 18:12
Wohnort: Rheinland-Pfalz
Hat sich bedankt: 232 Mal
Danksagung erhalten: 195 Mal

Re: VPS

Beitrag von Robin » So 17. Mär 2019, 13:07

Oh sorry, I overread that you use ArchLinux.
In your case, that would be:

Code: Alles auswählen

pacman -S mono
Regards,
Robin
MFBot-Version Code-Zeilen In Dateien Letzte Version
MFBot 1.5.x 6485 1 Juli 2013
MFBot 2.x 14363 16 März 2014
MFBot 3.x 22095 36 März 2015
MFBot 4.x 55242 241 Juli 2018
MFBot 5.x 63000 351 Tbc

Swamttert
Beiträge: 6
Registriert: Fr 15. Mär 2019, 19:21
Hat sich bedankt: 4 Mal

Re: VPS

Beitrag von Swamttert » So 17. Mär 2019, 13:10

Done, now? (I'm very sorry but i'm totally garbage into this. I just follow your steps since i couldn't find it on the internet.)
EDIT:
error: failed to commit transaction (unexpected error)
Errors occurred, no packages were upgraded.

Swamttert
Beiträge: 6
Registriert: Fr 15. Mär 2019, 19:21
Hat sich bedankt: 4 Mal

Re: VPS

Beitrag von Swamttert » So 17. Mär 2019, 13:11

Bild

Swamttert
Beiträge: 6
Registriert: Fr 15. Mär 2019, 19:21
Hat sich bedankt: 4 Mal

Re: VPS

Beitrag von Swamttert » So 17. Mär 2019, 13:18

I installed it by using -Sy and it worked


This happens once i run the bot.
Triggering error: Error: TrustFailure (The authentication or decryption has failed.)
> Running MFBot Konsole, MFBot 5.1.3.1 (Nardus) on Mono runtime
> Geben Sie "exit" ein um den Bot zu beenden.

Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Kelsoh und 2 Gäste